Качествен бански костюм от една част, подходящ за всички стилове плуване

Качествен бански костюм от една част, подходящ за всички стилове плуване
Дамски спортен бански костюм от една част
Дамски спортен бански костюм от една част
Целият бански на райета
Целият бански на райета

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.4/10

Привлича ли ви спортната мода? Търсите ли бански костюм от една част, с който да се наслаждавате на плуването не само през лятото, но и през цялата година? Искате ли да се насладите на пълноценно пребиваване във водата? Предпочитате ли банско облекло от една част и бихте искали да разширите гардероба си с интересна част? Тогава заложете на този модел, в който ще можете да се наслаждавате на плуването или на други водни спортове.

Дамският бански костюм от една част Lotto Graciana е подходящ за дами с размер плюс. Целият бански костюм предлага комфорт и неограничено движение във водата. Те са подходящи за всички стилове плуване, както и за упражнения във вода. Банският костюм с обтекаема кройка впечатлява с дизайна си. Те се отличават с качество на кройката и материала. Банските костюми с цялостна спортна кройка са изработени от приятна, висококачествена и бързосъхнеща материя. Това ги прави устойчиви на хлор, морска вода и UV лъчи. Освен това те не губят качеството, формата и устойчивостта на цветовете си с течение на времето. Банският костюм в черно е с райета отпред, които придават интерес на модела и отслабващ ефект. Предната част на банския костюм е с подплата и пришити подплънки. Банският костюм е със средно изрязани крачоли.

Материал

  • полиестер

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Качествен бански костюм от една част, подходящ за всички стилове плуване.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Леко подсилен сутиен за бански Women’secret

Леко подсилен сутиен за бански Women’secret

» Следващия Дамски бански бикини с регулиране на страните

Дамски бански бикини с регулиране на страните