Атрактивен бански костюми големи размери Lorin с подсилени чашки

Атрактивен бански костюми големи размери Lorin с подсилени чашки
Бански костюм със закопчаване на гърба
Бански костюм със закопчаване на гърба

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Как да прекарате горещите дни удобно и комфортно? Как да блеснете не само по време на почивка, но и навсякъде край водата? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Предпочитате ли качествени и непреходни модели? Решихте ли се на бански костюм от две части? Тогава те ви очакват.

Дамски бански от две части L21888 на реномираната марка Lorin е модерен, непреходен, качествен и удобен. Дизайнът и качеството ще ви служат в продължение на много сезони. Подходящ е не само за наслаждаване на лятото и престой край водата, но и през годината при посещение на аквапарк, оздравителен престой и др. Дамският бански е изработен от висококачествен, удобен, бързосъхнещ, издръжлив материал. Подходящи са за плуване в басейна и в морето. Горната част се състои от подсилен сутиен с класическа подплънка. Той осигурява опора дори за по-големи гърди и в същото време оформя хубаво деколте. Горнището на банския костюм се завързва зад врата и на гърба с класическа закопчалка. Долната част е оформена с бикини в черно. Долната част на банския костюм е с класическа кройка и по-ниска талия. Отстрани има леко набраздяване.

Материал

  • 85% полиамид, 15% еластан

Цена към момента на прегледа: 145 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Атрактивен бански костюми големи размери Lorin с подсилени чашки.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Евтини флорални свиващи се бикини големи размери

Евтини флорални свиващи се бикини големи размери

» Следващия Модерен цветен цял бански големи размери с асиметрична кройка

Модерен цветен цял бански големи размери с асиметрична кройка