Макси бански костюм от две части с по-висока талия

Макси бански костюм от две части с по-висока талия
Флорални бикини XXL за жени
Флорални бикини XXL за жени
Дамски бански костюм с висока талия XXL
Дамски бански костюм с висока талия XXL

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.2/10

В зашеметяващия бански костюм Missouri от две части, създаден специално за жени с размер плюс, можете да покажете най-уверената си версия. Този бански костюм се отличава с очарователен флорален десен, който излъчва жизненост и виталност, които със сигурност ще ви пленят. Една от отличителните черти на банския костюм Missouri са неподплатените чашки, които помагат да подчертаете естествените си извивки, като същевременно предлагат удобно прилягане.

Горната част на този бански костюм от две части е проектирана с регулируеми презрамки и метална закопчалка на гърба, което гарантира, че можете да я регулирате според удобството си. Класическата подплънка осигурява допълнителна опора за тези с по-големи гърди, което прави този бански костюм подходящ за всички пълни форми. Всичко е свързано с това да прегърнете тялото си и да покажете извивките си със стил и грация. Долната част на този бански костюм от две части с цветя представлява класически изрязан чорапогащник с по-висока талия. Този дизайнерски елемент не само ласкае фигурата ви, но и добавя елемент на ретро очарование към цялостната ви визия. Страничните кости допълнително подсилват перфектното прилягане, което предлага този бански костюм.

Защо да чакате? Открийте пълната си фигура и покажете стила си по най-добрия възможен начин с банския костюм от две части Missouri. Това е нещо повече от бански костюм, той е израз на позитивизъм към тялото, любов към себе си и увереност. Празнувайте извивките си и позволете на естествената си красота да изпъкне с този страхотен бански костюм на цветя.

Материал

  • 85% полиамид, 15% еластан

Цена към момента на прегледа: 233,98 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Макси бански костюм от две части с по-висока талия.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Черен сутиен за бански костюми, подходящ за големи гърди

Черен сутиен за бански костюми, подходящ за големи гърди

» Следващия Колоритен бански костюм с висока талия

Колоритен бански костюм с висока талия