Стягащи дамски бански от две части с висока талия големи размери

Стягащи дамски бански от две части с висока талия големи размери
Черно-бял дамски бански от две части за плюс размер
Черно-бял дамски бански от две части за плюс размер
Дамски бански от две части Astratex големи размери
Дамски бански от две части Astratex големи размери

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.4/10

Оформящият бански Elaina от две части е ясният избор за жени с размер плюс, които искат изтъняващ бански с висока талия. Този отслабващ и оформящ бански костюм е създаден, за да ласкае и подчертава извивките. Сутиенът с неподплатени чашки и пришита подплънка осигурява удобно и сигурно прилягане, като същевременно осигурява опора за големите гърди. Класическите оформящи бикини са с по-висока кройка, която помага да се прикрият малките несъвършенства на корема, което ги прави идеални за жени, които искат малко повече покритие, например заради стрии или белези след раждане.

Басетофонът Elaina е подходящ за всички типове тяло, но е особено подходящ за жени с по-пълни форми. Класическата подплънка и пластмасовото закопчаване на гърба гарантират, че банският остава на мястото си, така че можете да се наслаждавате на времето си на слънце, без да се притеснявате от неизправности в гардероба. Бикините с висока талия осигуряват допълнително покритие и поддръжка, което ги прави чудесен избор за жени, които не искат да излагат прекалено много корема си на плажа или басейна.

Оформящият бански костюм от две части Elaina е стилен и практичен избор за пълни жени, които искат да изглеждат красиви и прогресивни на плажа или басейна. Неподвластният на времето дизайн и класическата кройка ги правят универсално допълнение към всяка колекция бански костюми, а техните отслабващи и оформящи елементи спомагат за подчертаване на извивките и осигуряват удобно и ласкаво прилягане.

Материал

  • 82% полиамид, 18% еластан

Цена към момента на прегледа: 116,78 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Стягащи дамски бански от две части с висока талия големи размери.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Евтин XXL бански от две части с фин кариран десен

Евтин XXL бански от две части с фин кариран десен

» Следващия Розов сутиен за бански с банели за по-голям бюст

Розов сутиен за бански с банели за по-голям бюст