Сутиен за плуване за по-голям бюст в синьо със златисти детайли

Сутиен за плуване за по-голям бюст в синьо със златисти детайли
Горна част на бански със закопчаване на гърба
Горна част на бански със закопчаване на гърба
Подсилен син сутиен за бански
Подсилен син сутиен за бански

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.4/10

Пасват ли ви бански костюми от две части? Но искате ли да сте оригинални? Предпочитате ли качеството? Искате ли да отидете до водата с удобен и привлекателен модел? Трябва ли да си купите само горнище? Тогава този вечен модел ще ви допадне.

Топът на бански костюм Celesta в красиво синьо с бронзови и златни детайли ще привлече вниманието ви, както и вие в него. Този модел е подходящ и за дами с по-пищно деколте. Сутиенът на банския костюм е изработен от висококачествен, удобен, бързосъхнещ и издръжлив материал. Моделът е подходящ за плуване в морето и в басейна. Горнището е с подсилени чашки и класическа подплънка. Осигурява поддръжка и по този начин е подходящ за големи гърди. В същото време оформя хубаво деколте. Презрамките се регулират в задната част. Това осигурява комфорт. Горнището на банския костюм ще ви пасне идеално. Той ще осигури комфорт във водата и на сушата, без никакви ограничения. Закопчаването е на гърба с метална катарама за плуване. Кое долнище ще изберете, зависи изцяло от вас. Дали ще бъде долнище на бикини, боксерки, пола за къпане или къси панталонки, гарантирано ще имате уникален тоалет.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 33,90 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Сутиен за плуване за по-голям бюст в синьо със златисти детайли.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Черен цял бански големи размери с волан

Черен цял бански големи размери с волан

» Следващия Цветни бански костюми за почивка на море за пухкави момичета

Цветни бански костюми за почивка на море за пухкави момичета