Макси бански от две части в размер плюс, с вечен дизайн и изчистена кройка

Макси бански от две части в размер плюс, с вечен дизайн и изчистена кройка
Бикини с регулируеми презрамки
Бикини с регулируеми презрамки
Бикини с висока талия
Бикини с висока талия

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Избирате ли си нов бански, защото настоящият ви е изчерпал възможностите си? Нуждаете се от надеждна шопинг терапия, за да се сдобиете с хубаво парче, което да носите? Търсите ли бански костюм от две части, който да прикрива дребни недостатъци? Зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с този непреходен модел.

Дамският бански костюм от две части в долната част в цвят бургундско Dagi е модерен, висококачествен и изключително удобен. Те се отличават с обтекаемата си и същевременно непреходна кройка. Дамските бикини в тъмнолилав цвят пасват идеално на тялото. Те са ласкави, оформят фигурата и са удобни. Не ограничават движенията нито във водата, нито на сушата. Горнището се състои от подсилен сутиен с ревери и ефектно кръстосване в предната част. Осигурява подкрепа за по-големите гърди. Презрамките са еластични и се регулират на гърба. Закопчава се на гърба с класическа метална закопчалка. Горнището е в атрактивен десен. Долната част се състои от бикини в плътен лилав цвят с висока талия и ефектни ръбове отстрани. Талията и крачолите са с еластичен подгъв за максимален комфорт. Бански костюм, който гарантира комфорт и удоволствие, като същевременно визуално отслабва и прикрива малки недостатъци и проблемни зони.

 

Цена към момента на прегледа: 16,79 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Макси бански от две части в размер плюс, с вечен дизайн и изчистена кройка.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Розови бански от две части Marko Tracy Rosa за жени с по-голям бюст

Розови бански от две части Marko Tracy Rosa за жени с по-голям бюст

» Следващия Бански костюм от две части с шарка и модерни къси панталони

Бански костюм от две части с шарка и модерни къси панталони