Дамски бански костюм от една част с шарка в изчистена кройка

Дамски бански костюм от една част с шарка в изчистена кройка
Бански с дълбоко деколте на гърба
Бански с дълбоко деколте на гърба

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.4/10

Предпочитате ли бански костюми от една част? Или напротив, омръзнали са ви бикините и искате да разширите гардероба си с интересен модел бански от една част? Тогава заложете на този шикозен модел.

Баскетболният костюм от една част Medea е изработен от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Благодарение на качеството си те не губят формата си и устойчивостта на цветовете дори след време. Модерният бански костюм като цяло привлича погледите с модела, цветовата комбинация и ефектната кройка. Дамският бански костюм от една част с модерен и непреходен животински десен е проектиран със скрити, неусилени чашки. Те са без подплънки и предлагат повече комфорт. Набраздяването отпред с метална катарама с намек за колан е едновременно впечатляващо и ефектно. Долната част на банския костюм е с класическа кройка и еластичен кант за максимален комфорт и по никакъв начин не ограничава движенията във водата или на сушата. Еластичните по-широки презрамки се регулират на гърба. Гърбът е едноцветен черен с дълбоко деколте, което подчертава чувствеността на модела и сексапила ви.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дамски бански костюм от една част с шарка в изчистена кройка.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Твърд син бански от две части за плюс размер

Твърд син бански от две части за плюс размер

» Следващия Балконски сутиен с подплънки в модерен модел

Балконски сутиен с подплънки в модерен модел