Колоритен бански костюм с висока талия

Колоритен бански костюм с висока талия
Тропически бански костюм с подвижни презрамки и висока долна част
Тропически бански костюм с подвижни презрамки и висока долна част
Сини-бикини-с-висока-талия
Сини-бикини-с-висока-талия

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Искате ли цветен и стилен бански костюм, с който да изпъкнете на плажа? Не търсете повече от банския костюм Roxie от две части. Този невероятен бански костюм се отличава с едноцветна горна част и шарена долна част, което създава уникална и привличаща вниманието ви визия. Сутиенът с подплънки осигурява отлична опора и има подсилени чашки, за да гарантира удобно прилягане. Свалящите се презрамки са идеални за слънчеви бани и предотвратяване на появата на линии на тен, независимо дали се излежавате край басейна или се къпете в морето.

Бански костюм Roxie е не само модерен, но предлага и практични функции. По-високите гащички са проектирани в класическа кройка с тропически мотив, който ще добави нотка забавление и жизненост към колекцията ви от бански костюми. Страничната подплънка и класическата кройка с подплънки осигуряват допълнителна опора и форма, за да подчертаят естествените ви извивки. Освен това регулиращата се по дължина лента за врата ви позволява да персонализирате прилягането по свой вкус, осигурявайки максимален комфорт през целия ден. Металната катарама на гърба осигурява сигурно и надеждно закопчаване, така че можете да се наслаждавате на времето си под слънцето, без да се притеснявате от неизправности в гардероба. Класическата кройка на бикините с повдигнат колан не само придава елегантност, но и осигурява допълнително покритие и опора.

Независимо дали отивате на почивка на плажа или просто искате да обновите колекцията си от бански костюми, комплектът от две части Roxie е задължителен. Комбинацията от едноцветен дизайн и шарено долнище създава модерен и стилен външен вид, а практичните характеристики като подсилени чашки, свалящи се презрамки и регулируема лента за врата я правят удобна и универсална. Не пропускайте да се сдобиете с този цветен дамски бански с висока талия – вземете го още днес и направете фурор!

Материал

  • горна част:, 82% полиамид, 18% еластан, долна част:, 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 195,98 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Колоритен бански костюм с висока талия.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Макси бански костюм от две части с по-висока талия

Макси бански костюм от две части с по-висока талия

» Следващия Дамски бански костюм с допълнителна висока талия

Дамски бански костюм с допълнителна висока талия