Тъмно сини бански плюс размер с ефективно кръстосване и висока талия

Тъмно сини бански плюс размер с ефективно кръстосване и висока талия
Бански костюм от две части с регулируеми презрамки
Бански костюм от две части с регулируеми презрамки
Бански с висока талия
Бански с висока талия

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.6/10

Не само за лятото е необходим стилен бански костюм. Ако все още не сте се впечатлили от някой от тях, то вярвайте, че тези ще привлекат вниманието ви. Идеални са за онези дами, които искат бански от две части, който е и удобен. Подходящ е за плуване, слънчеви бани и релакс навсякъде край водата или в градината.

Дамският бански костюм от две части Dagi plus size в тъмносиньо е създаден, за да ви прави компания във водата и на сушата, на почивка и в градината у дома. Те са изработени от висококачествен, бързосъхнещ и издръжлив материал. Подходящи са за плуване в морето и в басейна. Перфектният и непреходен бански костюм за почивка, за да се наслаждавате на топлите летни дни в градината и на балкона. Предназначени за плуване и слънчеви бани. Служи не само през лятото, но и през годината при посещение на обществени плувни басейни и др. Горнището е проектирано със сутиен с ефективно кръстосване отпред и по-широки презрамки. Те се регулират на гърба. Закопчаването е отзад с класическа закопчалка за бански костюми. Долната част се състои от бикини с висока талия, които могат да се сгъват. Ефективна кройка, която прикрива дребните недостатъци на тялото и проблемните зони.

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Тъмно сини бански плюс размер с ефективно кръстосване и висока талия.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дамски цял бански с изискано деколте и подвижни презрамки

Дамски цял бански с изискано деколте и подвижни презрамки

» Следващия Черен дантелен бански с пола

Черен дантелен бански с пола