Модерен бански костюм от две части Marko в комбинация от синьо и розово

Модерен бански костюм от две части Marko в комбинация от синьо и розово
Горна-част-на-бански-с-кръстосано-закопчаване
Горна-част-на-бански-с-кръстосано-закопчаване

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 0.0/10

Избрахте ли бански костюм от две части? Предпочитате ли качеството? Искате ли непреходен модел, в който можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата в продължение на много сезони? Тогава този бански с атрактивен дизайн ще ви допадне.

Бански костюм от две части Marko впечатлява от пръв поглед както с цветовата си комбинация, така и със самата кройка. Този атрактивен бикини е изработен от висококачествен материал. Той е от италианска материя. Те са толкова издръжливи, че са бързосъхнещи. Подходящи са за плуване в морето и в басейна. Горната част се състои от сутиен за плуване в цветова комбинация от синьо с розово. Горнището на банския костюм е с подвижни push-up подплънки и класическа подплънка. Предната част на банския костюм е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Презрамките се регулират в задната част. Закопчаването е отзад с метална закопчалка. Долната част се състои от бикини в плътно синьо с ефектни прорези отстрани. Еластичната талия и крачолите осигуряват комфорт и не ограничават по никакъв начин движенията. Банският костюм е оживен с фина метална украса.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Модерен бански костюм от две части Marko в комбинация от синьо и розово.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Бански с висока талия, странични връзки и регулиране на височината

Бански с висока талия, странични връзки и регулиране на височината

» Следващия Черен подсилен сутиен за плуване Ava за голям бюст

Черен подсилен сутиен за плуване Ava за голям бюст