Луксозен бански от две части за по-голям бюст в черно и бяло

Луксозен бански от две части за по-голям бюст в черно и бяло
Черно-бели бикини със закопчаване на гърба
Черно-бели бикини със закопчаване на гърба

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.2/10

Избрахте ли бански от две части? Харесвате ли атрактивни дизайни? Предпочитате ли вечната мода? Тогава този бикини със сигурност ще ви допадне – той е ласкателен, оформя фигурата и никога няма да остарее. С тях ще заслепявате навсякъде край водата или у дома, когато релаксирате в градината.

Бански Mia V с атрактивен, модерен и непреходен дизайн в безсмъртната комбинация от черно и бяло са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Подходящи са за плуване в морето и в басейна. Банският костюм от две части в черно и бяло с животински принт е оживен с детайли в синьо. Това ги прави още по-уникални. Горната част се състои от сутиен с неподплатени чашки с възможност за поставяне на подплънки. Презрамките са регулируеми. Закопчаването е на гърба с класическа закопчалка за бански костюми. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка, с по-ниска талия и изискано завързване отстрани, което също е много практично. Това позволява лесно да регулирате стягането според нуждите си. Резултатът е перфектно прилягащи бикини, с които да се наслаждавате на плуването и слънчевите бани.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 63,60 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Луксозен бански от две части за по-голям бюст в черно и бяло.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дамски бански Marko с вечен десен на точки

Дамски бански Marko с вечен десен на точки

» Следващия XXL спортен бански сутиен с регулируеми презрамки

XXL спортен бански сутиен с регулируеми презрамки