Черен бански от една част за по-голям бюст със златна брошка

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.6/10

Черното е класика, която никога не остарява. Ще харесате този луксозен басейн от едно парче Себе си с великолепен дизайн. Техният стил е незабравим, така че и вие ще бъдете незабравими в тях! Така че, ако искате да бъдете забелязани и запомнени от ухажорите си, банският костюм Self е задължителен!

Банският костюм в ласкаво черно позволява да изпъкнат женските извивки и предимства. От друга страна, те оставят на заден план несъвършенствата на фигурата, които не искате да се виждат. Това ще ви накара да се чувствате прекрасно. Кройката на модела отговаря точно на най-новите тенденции – завършена визия без излишни акценти и отличителни модели. Накратко, чист минимализъм, подчертаващ естествената красота.

Но един елемент доминира в банския костюм. Това е златната украса под дълбокото V-образно деколте. В комбинация с черния цвят това създава бляскаво впечатление. Освен това привлича цялото внимание към деколтето, което буквално ще очарова тълпите!

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Черен бански от една част за по-голям бюст със златна брошка.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дамски бански бикини с регулиране на страните

Дамски бански бикини с регулиране на страните

» Следващия Дамски черно-бял бански костюм от две части с горнище

Дамски черно-бял бански костюм от две части с горнище