Модерен дамски бански костюм от две части с шарка и удобна кройка

Модерен дамски бански костюм от две части с шарка и удобна кройка
Бански с връзки на врата и гърба
Бански с връзки на врата и гърба

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Избирате нов бански костюм? Искате модел, който не се влияе от времето? Нуждаете се от качествени бикини, които се отличават не само с привлекателния си външен вид, но и със самия ефект? Тогава ще го намерите тук.

Ддамският бански костюм от две части L1127/2 на известната марка Lorin е гаранция за вашето максимално удовлетворение и гаранция за успех. В този модел ще блеснете навсякъде край водата. Банският костюм е изработен от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са подходящи за плуване в морето и в басейна. Горнището на банския костюм е с модерни триъгълни чашки, които са леко набраздени от долната страна. Под бюста има колан, който поддържа бюста. Горнището на банския костюм също е за по-големи гърди. Горнището с пъстър шарен дизайн е проектирано да се връзва на врата и гърба. Това улеснява регулирането на затягането при необходимост. Банският костюм се държи още по-добре и предлага повече комфорт. Долната част е с класическа кройка на чорапогащника и по-висока талия. Благодарение на това те скриват дори дребни недостатъци на тялото. Черните бикини са съживени с ивица отпред в същия десен като горната част на банския костюм.

Материал

  • 85% полиамид, 15% еластан

Цена към момента на прегледа: 145 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Модерен дамски бански костюм от две части с шарка и удобна кройка.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Атрактивни дамски бикини Marko в двуцветен дизайн

Атрактивни дамски бикини Marko в двуцветен дизайн

» Следващия Плувни гащи Ava в черно

Плувни гащи Ava в черно