Дамски бански костюм от две части с оригинален и непреходен дизайн

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Не е достатъчно да се зарадвате с бански костюм, който пленява от пръв поглед. Бански костюми, които ще зарадват и вас, и портфейла ви. Толкова красив и интересен бански костюм, че ще се превърне в основна част от облеклото ви. Те никога не остаряват.

Ддамският бански костюм от две части Aress NIXA ще ви впечатли с оригиналността си и ще го заложите. Те определено ще допринесат за вашата привлекателност, по-добро усещане и самочувствие. Дамски бикини, които се отличават с кройка, качество на материала и комфорт. Бански костюм с две части в черен цвят е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя, която запазва формата си. Горната част има ефективен и впечатляващ напречен профил в предната част. Сутиенът на банския костюм е проектиран да се връзва на врата и гърба. Връзката за врата е завършена с декоративно метално мънисто. Горната част на банския костюм е с подвижна подложка и подвижни презрамки. Долнището е с класическа кройка със средно изрязан чорапогащник, с еластична талия и крачоли за безпрепятствено движение във водата и на сушата.

Материал

  • 80% найлон, 20% еластан, подплата от полиестер

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дамски бански костюм от две части с оригинален и непреходен дизайн.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Стилен бански костюм от една част с отслабващ ефект

Стилен бански костюм от една част с отслабващ ефект

» Следващия Модерен черен дамски бански от две части, украсен с волан

Модерен черен дамски бански от две части, украсен с волан