Червени бански костюми плюс размер

Дамски цветен бански костюм от една част с шарки и удобна кройка

Дамски цветен бански костюм от една част на Trendyol. Банският костюм има впечатляващо квадратно деколте и дълбоко V-образно деколте на гърба. Изработен е от висококачествен, бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Плюс размер бански от две части с флорален десен в удобна кройка

Баскетболният костюм от две части L1126/2 Lorin с модерен и непреходен флорален десен е изработен от удобен, висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Горнището на банския костюм е проектирано да се връзва на врата и гърба. Банският костюм е с класическа кройка и шнур отстрани.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Твърди черни бикини бикини плюс размер с набраздени бедра

При избора на бански костюм външният му вид често е от решаващо значение за нас, но също толкова важно е удобството и приятното усещане при носене. На всички тези критерии перфектно отговарят тези бикини, които са създадени, за да ви направят щастливи, независимо дали се излежавате на плажа или се пързаляте по вълните или на водната пързалка.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерни дамски бикини с обтекаема кройка и модерен дизайн

Модерните бикини с подплънки и актуален десен са изработени от удобен, висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Модерен бански костюм от две части с обтекаем дизайн. Банският костюм е с регулируеми презрамки и закопчалка. По-високите гащички са с подплата отпред.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Обичате смелите цветове и искате да изглеждате секси и неустоими? След това изберете червен до червен бански костюм. Този бански костюм се предлага и в размер плюс. Червеният бански костюм е един от най-страстните бански костюми, каквато и комбинация да изберете. Но имайте предвид, че червеният цвят е толкова смел, че лесно може да разкрие и подчертае недостатъците на тялото ви. Ето защо се препоръчва да изберете червен бански, например в комбинация с бели райета. Червеното принадлежи на енергични хора, които обичат искреността и страстта и същевременно не се страхуват да провокират. За жените с пълна фигура са подходящи така наречените танкини в червено, като горната част е като горнище, което прикрива някои недостатъци, и класически бикини, които да вървят с него.

Не се страхувайте да подчертаете предимствата си. Бублетите обикновено са надарени с голям бюст и закръглена фигура. Затова се възхищавайте на пищното си деколте и се старайте да прикривате корема и задните си части.