Син дамски бански костюм танкини големи размери с къдрички

Син дамски бански костюм танкини големи размери с къдрички
Удобни сини танкини за плюс размер
Удобни сини танкини за плюс размер
Син бански костюм с къдрички на корема
Син бански костюм с къдрички на корема

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Дами, ако търсите бански костюм, който да е едновременно модерен и ласкателен, трябва да разгледате този син бански костюм танкини, предназначен за жени плюс размер. Този бански костюм е идеален за тези, които искат да се чувстват уверени и стилни, докато се наслаждават на деня на плажа или край басейна. Воланите по горната част на банския добавят кокетна и женствена нотка, която ще ви накара да се откроите от тълпата.

Стилното при този бански е, че идва от доказана марка, която от години създава висококачествени бански. Можете да разчитате, че този бански костюм не само ще изглежда невероятно, но и ще ви служи дълги години. Плътният син цвят е непреходен и универсален, така че можете лесно да го съчетавате с други части на банския костюм.

Триъгълният сутиен в горната част на този бански костюм е друга фантастична характеристика. Той осигурява точното количество покритие, като същевременно ви позволява да покажете извивките си. Нормалните презрамки гарантират, че банският костюм остава здраво на мястото си, така че не е нужно да се притеснявате за смущаващи неизправности в гардероба. Освен това подплатените и меки чашки осигуряват допълнителна опора и повдигане, което прави този бански костюм удобен и функционален.

Независимо дали предпочитате подплатени или неподплатени чашки, този бански костюм ви е подсигурен. Можете да изберете варианта, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Така че защо да чакате? Подарете си този невероятен син бански костюм танкини и се пригответе да завладеете следващото парти край басейна или на плажа!

Материал

  • 80% полиамид - PA, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Син дамски бански костюм танкини големи размери с къдрички.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Луксозен дамски бански костюм от две части в атрактивна кройка

Луксозен дамски бански костюм от две части в атрактивна кройка

» Следващия Черен цял бански големи размери с волан

Черен цял бански големи размери с волан