Сини танкини на точки с шнурове отстрани

Сини танкини на точки с шнурове отстрани
Удобни бански костюми за плюс размер - танкини
Удобни бански костюми за плюс размер - танкини
Дамски бански костюм за корем
Дамски бански костюм за корем

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Да поговорим за този син бански на точки с шнурове отстрани. Можем ли първо да оценим факта, че те се предлагат с размери на чашките от D до J? Точно така, тези танкини са тук, за да подкрепят всички нас с невероятно повдигане и оформяне. Вече няма нужда да се притеснявате за извивките си, дами! Но това, което наистина отличава тези танкини, са скритите чашки с подплънки. Те работят като чар и ни дават допълнителното повдигане и оформяне, за което всички жадуваме. И какво е най-хубавото? Няма подплънки! Най-накрая бански костюм, който не ни кара да се чувстваме така, сякаш имаме възглавница, прикрепена към гърдите ни. Открийте естествената си красота с този дизайн със скрити чашки с тел.

Най-вече да поговорим за връзките отстрани. Те не само добавят сладко и закачливо докосване към танкините, но и ни позволяват да регулираме дължината, за да отговаря на нашия стил. Независимо дали искаме да покажем малко повече кожа, или да останем скромни, тези шнурове могат да ни помогнат.

Но почакайте, има и още! Скритите крила от памучна мрежа осигуряват сигурно и удобно прилепване по тялото ни. Вече не е нужно да се притесняваме за случайно подхлъзване или неизправност на гардероба, когато искаме да се насладим на плажа или басейна. Тези крила ни пазят гърба (буквално). Да не забравяме и скритото вътрешно закопчаване на гърба с кукички и капси за регулиране. Това е все едно да имаме личен асистент, който да ни помогне да намерим подходящата форма. Всичко е въпрос на комфорт и възможност за регулиране, дами! Така че, ако търсите бански костюм, който ще ви осигури невероятна опора, ще повдигне фигурата ви и ще я оформи, като същевременно ви дава свободата да регулирате дължината и гарантира сигурно прилягане, тогава този син бански на точки с връзки отстрани е вашият нов най-добър приятел. Пригответе се да отидете на плажа или басейна със самочувствие и стил!

Материал

  • 80% полиамид, 20% ликра еластан

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Сини танкини на точки с шнурове отстрани.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна XXL спортен бански сутиен с регулируеми презрамки

XXL спортен бански сутиен с регулируеми презрамки

» Следващия Бански сутиен с бедра Thinali в графичен десен

Бански сутиен с бедра Thinali в графичен десен