Модерен бански костюм от две части Marko Charlotte Avorio в размери XXL

Модерен бански костюм от две части Marko Charlotte Avorio в размери XXL
Дамски бански костюм от две части с черно долнище и бежово горнище
Дамски бански костюм от две части с черно долнище и бежово горнище
Дамски бикини push-up с каишки
Дамски бикини push-up с каишки

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Бански костюм Marko Charlotte Avorio в размер XXL е модерен бански костюм от две части, създаден, за да ви накара да се чувствате секси и уверени. Този бански костюм с push-up ефект е идеален за тези, които искат да подчертаят деколтето си и да изглеждат още по-съблазнителни на плажа. Банският костюм има стилни ленти с каишки в областта на деколтето, които правят гърдите още по-изразени и привличащи вниманието. Контрастните кантове и мрежестите страни правят банския костюм да се откроява от тълпата и му придават уникален и привлекателен вид.

Едно от най-големите предимства на този бански костюм е неговата отлична кройка. Сутиенът с подплънки, базиран на балконетна кройка, осигурява перфектна опора и повдигане на гърдите, като същевременно визуално ги подчертава. Тази функция е особено полезна за тези, които искат да увеличат размера на бюста си и да се чувстват по-уверени в бански костюм. Отличната кройка, уникалният дизайн и постоянният push-up ефект правят този бански един от най-добрите бански костюми за сезона. Така че, ако искате да обръщате внимание и да се чувствате уверени в бански костюм, това е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 65,59 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Модерен бански костюм от две части Marko Charlotte Avorio в размери XXL.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Дамски цели бански покриваща седалището

Дамски цели бански покриваща седалището

» Следващия Подсилен сутиен за бански с подплънки в модерен модел

Подсилен сутиен за бански с подплънки в модерен модел