Дамски бански костюм от две части с push-up ефект Marko Lita M-717

Дамски бански костюм от две части с push-up ефект Marko Lita M-717
Оранжев дамски бански от две части
Оранжев дамски бански от две части
Черно-оранжеви дамски бикини
Черно-оранжеви дамски бикини

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Бански от две части Marko Lita M-717 с push-up ефект е наистина красив. Изработен от висококачествена италианска материя Carvico Tesutti, този бански костюм обещава да ви осигури комфорт независимо от случая. Бързосъхнещата материя гарантира, че няма да се чувствате измокрени през целия ден, а неотстраняващите се презрамки и постоянните push-up подплънки осигуряват достатъчна опора и повдигане.

В допълнение, този бански костюм е проектиран така, че да ласкае всяка фигура и има малък push-up ефект, който може да направи чудеса с всяка гърда. Банският с ниско изрязване се предлага в много цветове и модели, така че можете да избирате, както ви харесва. А що се отнася до гащичките, нека не забравяме за връзващите се и подплатените гащички, които придават допълнителна елегантност и изтънченост на цялостната визия.

Независимо дали се излежавате край басейна, или отивате на плажа, дамският бански костюм с push-up ефект от две части Marko Lita M-717 е най-добрият избор за модерните жени в движение. Така че защо да чакате? Подарете си тази незаменима част още днес и се пригответе да я разгърнете!

Цена към момента на прегледа: 62,24 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Дамски бански костюм от две части с push-up ефект Marko Lita M-717.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Бански големи размери с пола дълги танкини

Бански големи размери с пола дълги танкини

» Следващия Розов макси цял бански Etna Paula III с издърпващ ефект

Розов макси цял бански Etna Paula III с издърпващ ефект