Модерен цял бански големи размери в спортна кройка с характерен принт

Модерен цял бански големи размери в спортна кройка с характерен принт
цял бански с щампа
цял бански с щампа
Дамски бански костюм със спортна кройка
Дамски бански костюм със спортна кройка

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Обичате ли да плувате не само през лятото, но и през годината? Предпочитате ли спортната мода? Искате ли да се сдобиете с качествен бански костюм от една част, подходящ за всички стилове плуване? Тогава този модел ще ви допадне не само заради впечатляващата цветова комбинация, но и заради качеството и кройката си.

цял бански на Lotto Alessandra са подходящи за всички стилове плуване. Цялостният розово-лилав бански костюм с цялостна щампа отпред се отличава с кройката и качествения си материал. Те са изработени от материала Carvico на марката. Това ги прави не само удобни за тялото, но и бързосъхнещи и устойчиви на хлор и UV лъчи. Те са подходящи за плуване в морето и в басейна. Дори и след време не губят качеството си. Запазват формата си и устойчивостта на цветовете. Предната част е с подплата. Задната част е в плътен лилав цвят с типично спортна кройка, която осигурява опора на по-големите гърди, олекотява раменете и лопатките и предлага по-голям комфорт по време на плуване и водни спортове. Банският костюм от една част е със средно изрязан крачол.

Материал

  • полиестер

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Модерен цял бански големи размери в спортна кройка с характерен принт.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Отслабващ бански костюм от една част със зелена зебра

Отслабващ бански костюм от една част със зелена зебра

» Следващия Спортен горнище на бански с регулируеми презрамки

Спортен горнище на бански с регулируеми презрамки