Плюс размер бански на точки

Дамски бански от две части бразилиана ONLY с атрактивен дизайн

Нитански бял бански костюм от две части с триъгълни чашки и подвижни подплънки. Насладете се на комфорта без подплънки и на ласкавата кройка на бразилските бикини.

Цена към момента на прегледа: 74,18 лв

Модерен стягащи цял бански на точки

Налагате се на нов бански костюм? Опитвате се да изберете цял бански? Интересува ли ви качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Харесвате ли парчета с обтекаема кройка? Тогава този изтъняващ цял бански е гаранция за вашето максимално удовлетворение. Прибиращият се цял бански от рециклиран материал привлича погледа от пръв поглед с модела и кройката си. Можете да сте сигурни, че няма да избягате от вниманието и в този бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Екзотичен дамски бански костюм от една част за по-пълни форми

Кои бански костюми ще бъдат хит този сезон? Такава, която ви кара да се чувствате перфектно и да изглеждате страхотно. Горните части все още са от една част парчета, които са закачливи, цветни и определено няма да остареят. Точно такъв е този перфектен бански костюм Susanna Nero-Clematis от Marco.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бански костюм от две части Marko Maria Nero-Clematis в танкини

Един от най-удобните плажни тоалети. Туника с оформени чашки и напълно свалящи се презрамки и гладки бикини с класическа кройка. Моделът е наличен до размер 3XL. Горнището е с много интересна кройка с чашки без push-up подплънки. Чашките са добре оформени, което позволява гърдите да бъдат добре подчертани и да придобият по-пълна форма

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Син и бял бански на точки за голям бюст

Точки, точки, точки. Този сезон им принадлежи. Те са едновременно закачливи и сдържани, затова момичета и жени от всички възрасти могат да си ги купят. Банският костюм е в синьо и бяло. Оригиналност на целия модел придава бежовото и тъмносиньото райе, което очертава горната и долната част.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамски бикини с луксозен дизайн и подсилени чашки

Бански костюм от две части Penny Carnaby M-540 е най-добрият женствен модел. Има гладък сутиен с леко набраздена материя. Перфектното прилягане с подплатени чашки и подплънки се допълва от push-up подплънки. Това гарантира, че гърдите са стабилно центрирани, изваяни и подчертани.

Цена към момента на прегледа: 57,99 лв

Не се притеснявайте, че фигурата ви не е перфектна. Не са много хората, които могат да се похвалят с перфектни секси извивки. Знаете ли, че най-големият чар на човека е в дрехите, които избира? При банските костюми това важи с двойна сила. Какво ще кажете да опитате бански костюм плюс размер с точки? Точките са малко ретро. Нашите предци са обичали бански на точки, но този стил се завръща и точките буквално се превърнаха в хит. Това включва и бански костюми за по-пълни фигури. Точките се съчетават най-добре със смели цветове като тюркоазено, романтично розово или страстно червено.

Експертите са единодушни, че цветният гейзер визуално изтънява тялото. Затова си вземете бански с ярки цветни точки, за да отвлечете вниманието от несъвършенствата на тялото си. Освен това банските на точки придават свеж и младежки вид. Вземете си изискан моден бански на точки, с който могат да се поглезят дори пълничките момичета.