Плюс размер бански на точки

Екзотичен дамски бански костюм от една част за по-пълни форми

Кои бански костюми ще бъдат хит този сезон? Такава, която ви кара да се чувствате перфектно и да изглеждате страхотно. Горните части все още са от една част парчета, които са закачливи, цветни и определено няма да остареят. Точно такъв е този перфектен бански костюм Susanna Nero-Clematis от Marco.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бански костюм от две части Marko Maria Nero-Clematis в танкини

Един от най-удобните плажни тоалети. Туника с оформени чашки и напълно свалящи се презрамки и гладки бикини с класическа кройка. Моделът е наличен до размер 3XL. Горнището е с много интересна кройка с чашки без push-up подплънки. Чашките са добре оформени, което позволява гърдите да бъдат добре подчертани и да придобият по-пълна форма

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Син и бял бански на точки за голям бюст

Точки, точки, точки. Този сезон им принадлежи. Те са едновременно закачливи и сдържани, затова момичета и жени от всички възрасти могат да си ги купят. Банският костюм е в синьо и бяло. Оригиналност на целия модел придава бежовото и тъмносиньото райе, което очертава горната и долната част.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамски бикини с луксозен дизайн и подсилени чашки

Бански костюм от две части Penny Carnaby M-540 е най-добрият женствен модел. Има гладък сутиен с леко набраздена материя. Перфектното прилягане с подплатени чашки и подплънки се допълва от push-up подплънки. Това гарантира, че гърдите са стабилно центрирани, изваяни и подчертани.

Цена към момента на прегледа: 57,99 лв

Не се притеснявайте, че фигурата ви не е перфектна. Не са много хората, които могат да се похвалят с перфектни секси извивки. Знаете ли, че най-големият чар на човека е в дрехите, които избира? При банските костюми това важи с двойна сила. Какво ще кажете да опитате бански костюм плюс размер с точки? Точките са малко ретро. Нашите предци са обичали бански на точки, но този стил се завръща и точките буквално се превърнаха в хит. Това включва и бански костюми за по-пълни фигури. Точките се съчетават най-добре със смели цветове като тюркоазено, романтично розово или страстно червено.

Експертите са единодушни, че цветният гейзер визуално изтънява тялото. Затова си вземете бански с ярки цветни точки, за да отвлечете вниманието от несъвършенствата на тялото си. Освен това банските на точки придават свеж и младежки вид. Вземете си изискан моден бански на точки, с който могат да се поглезят дори пълничките момичета.