Бански на райета плюс размер

Бански костюм от една част със странични ивици и отслабващ ефект

Гарантиран отслабващ ефект – това обещава този бански костюм от една част. За плажа или басейна той винаги е чудесен. Цветни ивици отпред. Принцова кройка за изтъняване. Гъвкави чаши от пяна. Ластик под бюста. Предната част е изцяло подплатена със стягащ тюл. Ефект на плоския корем.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Модерен подсилен сутиен за бански костюми с флотски модел

Горната част на бански костюм sk 29 Ava – бял цвят с шарка. Сутиенът за бански има подсилени чашки, подплатени с розово райе. Сутиена е с подвижни презрамки – семпъл дизайн, шарка на райета – украса между чашките.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Стилен бански костюм в черно-бяло съчетание с изискана кройка

Стилният бански костюм от една част с изискана обвита визия ще ви очарова от пръв поглед, както и вие в него. Проектиран с регулируеми презрамки, подплатена зона на бюста и интегрирани меки чашки, еластична лента под бюста за оптимална поддръжка. Преден дизайн на обвивката.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Ако сте един от притежателите на по-пълни форми, трябва да знаете, че има няколко трика, които можете да използвате, за да изтъните визуално фигурата си. Какво ще кажете за бански костюм на райета? Отделете се от тълпата и престанете да носите едноцветни, скучни бански само защото фигурата ви не е перфектна. Всяка година райетата се появяват сред модните тенденции с желязна закономерност. Това е голямо предимство, защото банският костюм е вечен.

Но внимавайте с ивиците. Трябва да изберете подходящ раиран принт, който визуално да стеснява и оформя фигурата ви. За тази цел най-подходящи са вертикалните ивици, които могат да направят чудеса. Освен това банските костюми на райета привличат вниманието от пръв поглед с характерната си шарка. Не се притеснявайте обаче, не е необходимо да носите само бански костюми от една част, които, разбира се, са по-ласкави за пълните форми. Бикини с добре подбрани райета също ще ви подхождат. Освен това можете да си играете с цветовете – контрастът между тях е изключително чувствен.